2012. március 23., péntek

Zalaistvánd - Zala megjött!!!! :-)

Zalaistvánd - Zala itthon alszik!!!! :-) Megjött a drága, délután bejárta a környéket, néha visszareppent a fészekre és kelepelt... közhírré tette, hogy megérkezett :-)


Mannheim - végre bekapcsolták a kamerát! Ők itthon telelő gólyák, sajnos nem láthattuk őket télen. Manfréd és Manuela idős gólyák.


Idős kor ide, idős kor oda...ez még jól megy...bár egy ideig kerülgette az asszonykát, hogy is kerüljön fel a hátára :-)


Dinkelsbühl - Meglett az első tojás! :-)


Neunburg - hiába szorgoskodtak és gyűjtötték a gallyakat, még mindig mély a fészek :-(. Tavaly kibélelték nekik puha szalmával, idén miért nem tették meg, ez talány. Túl mély, esőben megáll benne a víz, életveszélyben lesznek a fiókák :-(


Nagyhalász - volt ma késő délután egy látogató, pihent egy kicsit, majd fél 8 körül elröppent. Talán Hajnal jött meg, jó lenne :-).
Hajnal új asszonyka, aki tavaly 2011-ben, még Halász érkezte előtt látogatta a fészket, majd elcsábította daliás Halászunkat.


Darány - két napja Nyakigláb látogatja a fészket, szép nagy gólya...szemben a túloldalt van a fészke, tavaly volt egy kis fészekharc, majd pár nap múlva feladta. Jó lenne ha békesség lenne és nem zavarná meg gólyáinkat. Chuck és Ludmilla még úton van. Halász, Hajnal, Léna és a többiek szintén...nagyon várjuk őket.

Az ország déli részén több gólya visszatért, az én földijeim is Leopold és Luca tegnap megérkeztek :-)

Röszke - Tisza és Virág!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése