2011. június 4., szombat

Darány

Ilyen esemény ritkán fordul elő, sajnos egy véletlen baleset történt Darányban, kiesett este 9 körül az egyik fióka. Sokan nézik a kamerát, így szerencsére épp aktív volt egy hölgy, aki jelezte hogy baj van. Rögtön telefonok jöttek mentek, hogy elérjék a suli tanárait, akik rögtön akcióba is léptek.
1 óra múlva már visszatették a fészekbe a 3. fiókát mindenki megnyugvására.
A fészek magasan van, majd lesznek képek később amin látható a tető és kémény.

Békésen aludtak előtte, az eső esett és villámlott is, nagy dörrenéstől ijedhetett meg az egyik pici.

Valószínűleg a villámlástól ijedt meg és kalimpált apjának, aki nem értette hogy miért e riadalom.

A kicsi lecsúszott...látni ahogy Chuck még igyekezett a csőrével tartani a kicsi csőrét...de nem sikerült, kicsúszott és lepottyant :-(
Véletlen baleset, amiben még sosem volt részünk. Sötétben a fióka nem tudja felmérni a fészek szélességét, hogy meddig mehet és annyira kalimpált a kis szárnyacskáival, hogy lecsúszott.
Nekik nem világít a kamera, tehát sötétben vannak, csak mi látjuk őket ilyenkor éjjel. Sokan vannak akik kérdik ezt a fórumon is, azért írom le itt is.

Chuck ijedten néz utána, persze a sötétben ő sem látta, csak hallotta fiókája kétségbeesett sipákolását...borzalom belegondolni is, hogy ez megtörtént. Még sosem esett ki 6 éve fióka.

Itt teszi vissza Cserko ( Cseresznyés Géza ) a fészekbe, mutatta is hogy megvan mind a 3 fióka. Esős idő, csúszós cserép és Ő mégis vállalta hogy felmegy a piciért :-) örök hála Neki érte... csupaszív! ezért imádjuk ;-)
Közben Dumdum és Hejo kommentelte a fórumon az eseményeket, hogy sötét van, de úgy sipákolt a kicsi, hogy hallják, valahol a tetőn van.
Nagy mázlista a kis bucifej, hogy popsival landolt és pont arra esett ki amerre a kémény van, így a kémény tövében landolt és nem esett le. Hála az égnek!

Boldogan kelepeli hogy - Papa, Mama megjöttem!!!!!! :-)

Chuck berepülése...mindkét szülő ott maradt a közelben, egyik a kéményről, másik a háztetőről nézte az eseményeket.


( forrás és képek: http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=golyaforum ) köszönet érte minden gg társamnak ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése